Maxima default altMaxima default alt

MAXILUX 3во1 - ЕДЕН ЗА СЀ!

Премаз што менува антирост, основа и завршен слој. Не директно на метал- директно на рѓа!

Дознај повеќе
Maxima default altMaxima default alt

СЀ ЗА ВАШАТА КЕРАМИКА!

Сигурни лепила за керамика, маса за фугирање и хидроизолација

Дознај повеќе
Maxima default altMaxima default alt

MAXIDECOR Travertino

Минерален декоративен малтер со кој можете да го освежите вашиот простор...

Дознај повеќе
Maxima default altMaxima default alt

Време за кречење?

Одберете некоја од MAXIMIX нијансите…

Дознај повеќе
Maxima default altMaxima default alt

MAXITHERM фасадни системи

Обезбедете си удобност и заштедете пари со вградување на еден од фасадните системи!
Дознај повеќе
Maxima default altMaxima default alt

ДАЈТЕ ИМ ЖИВОСТ НА ВАШИТЕ ЅИДОВИ!

Изберете декоративна техника која ќе го направи вашиот простор посебен!
Дознај повеќе
Maxima default altMaxima default alt

Погледнете во собата

0412 lemon lime
2030 rose garden
4906 aqua drop
5065 bali sky
8056 nude powder
Погледнете ја бојата

Максима блог

Од напуштена фабрика до инспирација

Од напуштена фабрика до инспирација

Неретко, сликарските уметнички дела се сметаат како елитистички, недостапни скапоцености кои се прик...

Повеќе
DOWNLOAD CENTAR.jpgDOWNLOAD CENTAR.jpg

Уметност на ѕидот

Повеќето искусни молери ќе ви кажат слично-дека фарбањето или молерисувањето за нив е многу повеќе о...

Повеќе
pigmenti11.jpgpigmenti11.jpg

Пигменти во боите за ѕидови (тонери)

Без боја нема убавина и боите зборуваат на сите јазици, повеќето од нас се согласуваат со овие изјав...

Повеќе
Како да ја обоите внатрешноста на вашиот простор како професионалецMaxima default alt

Како да ја обоите внатрешноста на вашиот простор како професионалец

Одберете ги боите кои најмногу ви одговараат

Дознај повеќе
Максима продавнициMaxima default alt

Максима продавници

Најдете не во вашата близина - пребарувајте низ нашата голема мрежа на продавници. Внесете ја вашата локација и барајте ја најблиската до вас МАКСИМА продавница. Најдобрите производи на дофат на рацете!

Дознај повеќе