Основна бојаКомплементарни боиАналогни боиТријадаБои во низа
Исклучително отпорен на УВ зраци
HBW:71.89Сонце:7RGB:25521696HEX:#ffd860LAB:87.9153013353552.11032101961763.09000936717Достапни производи