MAXIFIX® D3

водоотпорен лепак за дрво

MAXIFIX D3 се употребува за лепење на дрва, при изработка на фасадна столарија, како и за спојување на некои врсти на подови и за изработка на ламинирани профили. Односно за сите должински и ширински спојувања кај дрвото, кое е изложено на поголема влажност или е под краткотрајно влијание на вода.

Слични производи