MAXIFIX® D5

лепак за тврдо дрво

MAXIFIX D5 се употребува во индустријата за мебел должинско и ширинско спојување на меко, а посебно на тврдо дрво, за лепење на столови, односно секаде каде е потребна голема цврстина на залепените споеви.

Слични производи