AQUAMAX®Боја за кошници

емајл атестиран за боење на кошници
Добро е да се знае
razredjenje vodom
max. 5%
За надворешна и внатрешна употреба
За надворешна и внатрешна употреба
На база на дисперзија во вода
На база на дисперзија во вода
Не смее да смрзне
Не смее да смрзне
ECO
ECO
Достапно во пакување
0,65 L

AQUAMAX боја за кошници е покривна боја за кошници, на база на водена дисперзија на акрилните врзива. Се употребува за декорација на дрвени кошници и за таа намена атестирана е да не го загрозува здравјето на пчелите. Се одликува со исклучителна постојаност, има одлична покривна моќ, не жолтее , нема непријатен мирис, бргу се суши, отпорен е на надворешни влијанија и на УВ зрачењето.