AQUAMAX® Wood & Metal Paint

универзален емајл за дрво и метал
Добро е да се знае
razredjenje vodom
10%
поларно бело
поларно бело
За надворешна и внатрешна употреба
За надворешна и внатрешна употреба
На база на дисперзија во вода
На база на дисперзија во вода
Не смее да смрзне
Не смее да смрзне
ECO
ECO
Достапно во пакување
0,65 L, 3 L, 10 L

AQUAMAX Wood & Metal Paint е еколошки, високо квалитетен универзален емајл за дрво и метал, на база на водена дисперзија на акрилатот. Се одликува со исклучителна белина, со постојаност (не жолти), има одлична покривна моќ, отпорен е на атмосферските влијанија и на УВ зрачења. Наменет е за заштита и декорација на надворешни и внатрешни дрвени површини и метални површини во ентериерите. Практично е без мирис. Се произведува во бела боја во висок сјај, полусјај и мат. Може да се нијансира на MAXIMIX системот.