AQUAMAX® Wood Primer

основна боја за дрво
Добро е да се знае
razredjenje vodom
max. 10%
За надворешна и внатрешна употреба
За надворешна и внатрешна употреба
На база на дисперзија во вода
На база на дисперзија во вода
Не смее да смрзне
Не смее да смрзне
ECO
ECO
Достапно во пакување
0,65 L, 3 L, 10 L

AQUAМAX Wood Primer е еколошка, високо квалитетна, основна боја за дрво, на база на водена дисперзија на акрилатот. Добро го блокира танинот и останатите водорастворливи флеки. Наменет е за заштита на надворешни и внатрешни дрвени површини (прозорци, врати, огради, дрвени кровни конструкции, надстрешници и сл.), а се нанесува пред емајлот AQUAМAX Wood Paint & Metal. Се произведува во бела мат боја.