MAXILUX®Wood and Metal Paint

универзален емајл за дрво и метал
Добро е да се знае
Отпорен на атмосферски влијанија
Отпорен на атмосферски влијанија
За надворешна и внатрешна употреба
За надворешна и внатрешна употреба
на база на растворувач
на база на растворувач
Достапно во пакување
0,75 L, 20 L

MAXILUX Wood & Metal Paint е универзален, висококвалитетен емајл за дрво и метал, на база на алкидни врзива. Има одлична покривна моќ и добро разлевање, одлични механички својства, отпорен е на атмосферски влијанија и УВ зрачење. Наменет е за заштита и декорација на надворешни и внатрешни дрвени и метални површини. Се произведува во бела боја, како и според тонската карта MAXILUX во 15 нијанси.