MAXILUX®Wood Primer

основен премаз за дрво
Добро е да се знае
Отпорен на атмосферски влијанија
Отпорен на атмосферски влијанија
За надворешна и внатрешна употреба
За надворешна и внатрешна употреба
на база на растворувач
на база на растворувач
Достапно во пакување
0,75 L

MAXILUX Wood Primer е основен прикривен премаз за дрво, на база на алкидни врзива. Наменет е за заштита на надворешни и внатрешни дрвени површини (прозорци, врати, огради, дрвени кровни конструкции, натстрешници и сл.), а пред нанесување на емајлот MAXILUX Wood & Metal Paint. Се произведува во бела боја.