AQUAMAX®Акрилен лак за дрво

транспарентен лак за дрво
Добро е да се знае
razredjenje vodom
max. 5%
За надворешна и внатрешна употреба
За надворешна и внатрешна употреба
На база на дисперзија во вода
На база на дисперзија во вода
Не смее да смрзне
Не смее да смрзне
ECO
ECO
Достапно во пакување
0,65 L, 3 L, 10 L

AQUAMAX Акрилен лак за дрво е транспарентен лак за дрво, на база на водена дисперзија на акрилно сврзно средство, специјални UV апсорбери и стабилизатори. Наменет е за заштита и декорација на надворешни и внатрешни дрвени површини, столарија, огради, ламперии и сл. Исто така е погоден и за премачкување површини кои претходно биле третирани со лазурен премаз, со цел да се освежи површината. Не се препорачува да се премачкува на газечки површини и површини кои се трајно изложени на вода.