AQUAMAX® Impregnant

транспарентна импрегнација за дрво
Добро е да се знае
дополнително заштитен од алги и габи
дополнително заштитен од алги и габи
подготвен за употреба
подготвен за употреба
За надворешна и внатрешна употреба
За надворешна и внатрешна употреба
На база на дисперзија во вода
На база на дисперзија во вода
Не смее да смрзне
Не смее да смрзне
Достапно во пакување
0,65 L, 3 L

AQUAMAX Impregnant е транспарентна имрегнација за дрво на база на водена дисперзија на акрилниот врзувач. Со внимателно рецептуирање создадовме премаз кој е отпорен на габи, ја стабилизира бојата на дрвото, овозможува порамномерно боење, површините помалку впиваат и завршниот премаз остварува подобра адхезија. Лесно се нанесува и бргу се суши. Производот нема непријатен мирис, пријатен е за корисникот и за животната средина.