AQUAMAX® Lasur TOP

дебелослоен транспарентен премаз за дрво
Добро е да се знае
razredjenje vodom
max. 5%
За надворешна и внатрешна употреба
За надворешна и внатрешна употреба
На база на дисперзија во вода
На база на дисперзија во вода
Не смее да смрзне
Не смее да смрзне
ECO
ECO
Достапно во пакување
0,65 L, 3 L, 10 L

AQUAMAX Lasur TOP e транспарентен дебелослоен лак премаз на основа на водена дисперзија на акрилниот врзувач. Збогатен е со восок, со специјални адитиви, со посебни УВ абсорбери и стабилизатори. Наменет е за заштита и декорација на сите надворешни и внатрешни дрвени површини. AQUAMAX Lasur TOP е внимателно создаден премаз како би ја истакнал природната структура на дрвото, штитејќи го дрвото од УВ зраците, влагата и другите надворешни влијанија. Лесно се нанесува и бргу се суши. Нема непријатен мирис па е пријатен за корисникот и за животната околина. Се произведува како безбоен и нијансиран по тон картата на AQUAMAX Lasur TOP.