MAXILUX®Lasur Top

лдебелослоен лак лазура со восок
Добро е да се знае
Отпорен на атмосферски влијанија
Отпорен на атмосферски влијанија
За надворешна и внатрешна употреба
За надворешна и внатрешна употреба
на база на растворувач
на база на растворувач
Достапно во пакување
0,75 L, 2,5 L

MAXILUX Lasur TOP е проѕирен дебелослоен премаз на база на алкидни врзива. Збогатен е со восок, специјални адитиви, специјални УВ апсорбери и стабилизатори. Наменет за заштита и декорација на надворешни и внатрешни дрвени површини. Долгорочно го штити дрвото од атмосферски влијанија и ја истакнува неговата структура, давајќи му свилен сјај. Се произведува безбоен и нијансиран премаз според тонската карта MAXILUX Lasur TOP.