MAXIKRIL®Contact

акрилен сврзувачки мост
Добро е да се знае
razredjenje vodom
max. 10%
За надворешна и внатрешна употреба
За надворешна и внатрешна употреба
На база на дисперзија во вода
На база на дисперзија во вода
Не смее да смрзне
Не смее да смрзне
ECO
ECO
Достапно во пакување
1 kg, 5 kg, 25 kg

MAXIKRIL Contact е груб акрилен основен премаз микроармиран со синтетички влакна и исполнет со кварцни зрна. Се употребува за грундурање на подлоги пред нанесување на машински малтери, како сврзувачки мост. MAXIKRIL Contact ја изедначува впивливоста и ја огрубува подлогата, што овозможува подобра адхезија на подоцна нанесениот материјал. Се нанесува на мазни бетонски површини, пред нанесување на гипсените и цементно кречните MAXIMAL машински малтери.

Слични производи