AQUAMAX®Радијатор лак

емајл за радијатори
Добро е да се знае
razredjenje vodom
max. 10%
За надворешна и внатрешна употреба
За надворешна и внатрешна употреба
На база на дисперзија во вода
На база на дисперзија во вода
Не смее да смрзне
Не смее да смрзне
ECO
ECO
поларно бело
поларно бело
Достапно во пакување
0,65 L

AQUAMAX Радијатор лак е емајл за радијатори и радијаторски цевки, на база на водена дисперзија на акрилните врзива, отпорен на високи температури, до 120. AQUAMAX Радијатор лак не жолти и нема непријатен мирис, исклучително е постојан, цврст, има одлична покривна моќ и еластичност.Се користи за заштита на нови површини и репарација на стари премази.