MAXILUX® 3во1

антикорозивен темелно-завршен слој за метал кој брзо се суши
Добро е да се знае
Отпорен на атмосферски влијанија
Отпорен на атмосферски влијанија
За надворешна и внатрешна употреба
За надворешна и внатрешна употреба
на база на растворувач
на база на растворувач
Достапно во пакување
0,75 L

MAXILUX 3 во 1 е антикорозивен емајл кој брзо се суши со својства на антикорозивно средство, прајмер и финална обвивка во едно. Благодарение на неговата специјална формулација, се нанесува директно на метал и 'рѓа и го спречува неговиот натамошен развој. Исклучителната водоотпорност, цврстина, еластичност, отпорност на УВ зрачење и атмосферски влијанија, овозможува долготрајна заштита на металните површини.