MAXILUX® 3во1 АNTIKA

антикорозивен темелно-завршен слој за метал кој брзо се суши со метални струготини
Добро е да се знае
За надворешна и внатрешна употреба
За надворешна и внатрешна употреба
Отпорен на атмосферски влијанија
Отпорен на атмосферски влијанија
на база на растворувач
на база на растворувач
Достапно во пакување
0,75 L

MAXILUX 3 во 1 ANTIKA FINA е антикорозивен емајл кој брзо се суши, со својства на антикорозивно средство, прајмер и горен слој во едно. Содржи метални филови кои на површините им даваат рустикален изглед. Идеален е за добивање ефект на ковано железо на металот. Благодарение на неговата специјална формулација, се нанесува директно на метал и 'рѓа и го спречува нејзиниот натамошен развој. Исклучителната водоотпорност, цврстина, еластичност, отпорност на УВ зрачење и атмосферски влијанија, овозможува долготрајна заштита на металните површини.