AQUAMAX®Metal Primer

основна боја за метал
Добро е да се знае
razredjenje vodom
max. 5%
За надворешна и внатрешна употреба
За надворешна и внатрешна употреба
На база на дисперзија во вода
На база на дисперзија во вода
Не смее да смрзне
Не смее да смрзне
ECO
ECO
Достапно во пакување
0,65 L, 3 L

AQUAMAX Metal Primer е основна, антикорозивна боја за заштита на површини од челик, железо, бакар, алуминиум. Изработен е од синтетички врзива, антикорозивни пигменти, полнила, специјални адитиви дисперзирани во вода. Се користи како основен премаз за внатрешни и надворешни метални површини во комбинација со универзален емајл AQUAMAX Wood & Metal Paint.