Популарни нијанси

MAXILUX®Metal Primer

основен премаз за метал
Добро е да се знае
Отпорен на атмосферски влијанија
Отпорен на атмосферски влијанија
За надворешна и внатрешна употреба
За надворешна и внатрешна употреба
на база на растворувач
на база на растворувач
Достапно во пакување
0,75 L

MAXILUX Metal Primer е основен антикорозивен премаз за метал. Направен е на база на алкидни врзива, антикорозивни пигменти и специјални полнила. Наменет е за заштита на челични конструкции, земјоделски и градежни машини и други метални површини од атмосферски влијанија, а пред нанесување на универзалниот емајл MAXILUX Wood & Metal Paint. Се произведува во сива и црвена боја.