MAXIFAS® SN

силиконска фасадна боја
Добро е да се знае
razredjenje vodom
max. 15%
дополнително заштитен од алги и габи
дополнително заштитен од алги и габи
Отпорен на атмосферски влијанија
Отпорен на атмосферски влијанија
за надворешна употреба
за надворешна употреба
На база на дисперзија во вода
На база на дисперзија во вода
Не смее да смрзне
Не смее да смрзне
Достапно во пакување
3 L, 5 L, 15 L

МAXIFAS SN е високо квалитетна фасадна боја, на база на силиконски врзувач. Има добра адхезија со подлогата, одлична покривна моќ, исклучителна водоодбивност и висока паропропусност, постојана е на атмосферските влијанија и УВ зрачење. Се употребува за заштита и декорација на надворешни и внатрешни минерални површини. Се произведува во бела боја и како база за нијансирање на МAXIМIX системот.