MAXITHERM®Glitter

блескав гранулат од скршено стакло

MAXITHERM Glitter е мешавина од стаклен гранулат со светлечки ефект на огледало. Наменет е за украсување на фасадни ѕидни површини. Исклучително е отпорен на атмосферски влијанија и УВ зрачење. Може да се нанесува на сите видови декоративни фасадни малтери, освен на силикатниот фасаден малтер ROLOSIL ST.

Друго во категоријата