GLETOLIN® DS

маса за дебелослојно израмнување на фасадните површини
Добро е да се знае
CE
CE
razredjenje vodom
7 L / 25 kg
За надворешна и внатрешна употреба
За надворешна и внатрешна употреба
Достапно во пакување
5 kg, 25 kg

GLETOLIN DS е прашкаста маса на основа на бел цемент, пунила и специјални адитиви, наменета е за глетување на особено нерамни надворешни и внатрешни цврсто малтерисани ѕидни површини, па како таква може да се нанесува во подебели слоеви. GLETOLIN DS се одликува со исклучителна белина, леснотија при нанесувањето и обработливоста. Израмнетите површини, кои се потполно суви, можат да се бојат со сите врсти на дисперзни бои во ентериерите, и сите фасадни бои кај фасадните површини. 

Слични производи