GLETOLIN® S

маса за израмнување на фасадни површини
Добро е да се знае
CE
CE
razredjenje vodom
9 L / 25 kg
поларно бело
поларно бело
За надворешна и внатрешна употреба
За надворешна и внатрешна употреба
Достапно во пакување
25 kg

GLETOLIN S е прашкаста маса на основа на бел цемент, полнила и специјални адитиви, наменета е за глетување на бетонски и цврсто малтерисувани надворешни и внатрешни ѕидни површини. GLETOLIN S се одликува со исклучителна белина, леснотија при нанесувањето и обработливоста. Израмнетите површини, кои се потполно суви, можат да се бојат со сите врси на дисперзни бои во ентериерите, и сите фасадни бои кај фасадните површини. 

Слични производи