MAXISIL® ST

силикатен прајмер
Добро е да се знае
razredjenje vodom
max. 1 : 1
За надворешна и внатрешна употреба
За надворешна и внатрешна употреба
На база на дисперзија во вода
На база на дисперзија во вода
Не смее да смрзне
Не смее да смрзне
Достапно во пакување
1 L, 5 L

MAXISIL SТ е силиконски прајмер наменет за импрегнација на цементни и цементно-кречни фасадни површини пред нансеување на силикатни бои. MAXISIL SТ лесно се нанесува и квалитетно ја импрегнира подлогата. Премачканите површини се изедначени, рамномерно се бојат, помалку впиваат, имаат подобрена адхезија со завршните материјали и ја смалуваат нивната потрошувачка.