AQUAMAX®Aкрилен лак за камен

транспарентен заштитен лак за камен
Добро е да се знае
razredjenje vodom
max. 5%
За надворешна и внатрешна употреба
За надворешна и внатрешна употреба
На база на дисперзија во вода
На база на дисперзија во вода
Не смее да смрзне
Не смее да смрзне
ECO
ECO
Достапно во пакување
0,65 L, 3 L, 10 L

Акрилниот лак за камен AQUAMAX е транспарентен лак, направен врз основа на водена дисперзија на акрилно врзиво. Збогатен со специјални УВ апсорбери и стабилизатори за долготрајна заштита. Наменет е за заштита и декорација на надворешни и внатрешни површини од природен и вештачки камен, фасадни цигли, плочки. Нема непријатен мирис. Брзо се суши. Ја засилува бојата на каменот и им дава сјај на површините. Обезбедува заштита од влага и нечистотија.

Слични производи