HIDROFOB® M

силиконски фасаден заштитен премаз
Добро е да се знае
подготвен за употреба
подготвен за употреба
Отпорен на атмосферски влијанија
Отпорен на атмосферски влијанија
На база на дисперзија во вода
На база на дисперзија во вода
Не смее да смрзне
Не смее да смрзне
Достапно во пакување
1 L, 18 L

HIDROFOB М е безбоен силиконски премаз наменет за долгогодишна заштита на фасадните тули, мермер, камен, прскани и пиковани фасади и сл. од атмосферските влијанија, ефлоросценција и од напади од микроорганизми. Премазот HIDROFOB М не влијае на бојата и сјајот на премачканите површини. 

Упатство за користење