MAXIDIS®

водоперлива внатрешна боја
Добро е да се знае
razredjenje vodom
max. 25%
Отпорен на мокро бришење
Отпорен на мокро бришење
поларно бело
поларно бело
За внатрешна употреба
За внатрешна употреба
Не смее да смрзне
Не смее да смрзне
ECO
ECO
Достапно во пакување
0,65 L, 3 L, 5 L, 15 L

МAXIDIS е квалитетна водоперлива внатрешна дисперзна боја, на акрилна база. Се одликува со добра адхезија, одлична покривна моќ, изразена белина, паропропусност и отпорност на мокро бришење. Наменет е за заштита и декорација на внатрешни ѕидни површини од: продолжен малтер, азбест-цемент, иверка. МAXIDIS-от може да се нијансира со МAXI Color, пигментите за нијансирање, како и на МAXIМIX системот.

Слични производи