MAXIDIS® F

внатршна боја отпорна мувла и плесен
Добро е да се знае
razredjenje vodom
max. 15%
дополнително заштитен од алги и габи
дополнително заштитен од алги и габи
Отпорен на мокро бришење
Отпорен на мокро бришење
поларно бело
поларно бело
За внатрешна употреба
За внатрешна употреба
Не смее да смрзне
Не смее да смрзне
ECO
ECO
Достапно во пакување
0,65 L, 3 L, 5 L, 15 L

МAXIDIS F е внатрешна, водоперлива, дисперзивна боја на база на акрилен врзувач, исклучително отпорна на габички и плесен. Има добра адхезија на подлогата, одлична покривна моќ, изразена белина, паропропусност и отпорност на мокро бришење. Премазот МAXIDIS F го решава проблемот на мувла во влажните простории, како што се: подруми, кујни, купатила и сл. МAXIDIS F може да се нијансира со МAXI Color, пигментите за нијансирање, како и на МAXIМIX системот. 

Слични производи