MAXIGIPS®

внатрешна боја со висока покривност што може да се пере со вода за покомплицирани површини
Добро е да се знае
razredjenje vodom
max 20%
Отпорен на мокро бришење
Отпорен на мокро бришење
поларно бело
поларно бело
За внатрешна употреба
За внатрешна употреба
Не смее да смрзне
Не смее да смрзне
ECO
ECO
Достапно во пакување
3L, 5L, 15L

MAXIGIPS е квалитетна внатрешна боја за дисперзија, специјално формулирана за бојадисување на покомплицирани површини, како што се: гипс картон, валкани површини, преку потемни нијанси и секаде каде што е потребна исклучителна покриеност. Добро се прилепува на подлогата, има одлична покривна моќ, изразена белина, паропропустливост и отпорност на влажно бришење. Наменета е за сите внатрешни високоабсорбирачки површини, како што се минералните површини, а особено за гипс-картони, на кои може да се нанесува директно, без употреба на прајмер.

Слични производи