MAXIPOL® F

внатрешна боја отпорна на мувла и габи.
Добро е да се знае
razredjenje vodom
max. 25%
дополнително заштитен од алги и габи
дополнително заштитен од алги и габи
поларно бело
поларно бело
За внатрешна употреба
За внатрешна употреба
Не смее да смрзне
Не смее да смрзне
ECO
ECO
Достапно во пакување
1 L, 3 L, 15 L

MAXIPOL F е внатрешна дисперзивна боја на база на акрилни врзива, исклучително отпорна на габи и мувла. Се карактеризира со исклучителна белина, висока покриеност, паропропустливост и отпорност на суво бришење. Премазот MAXIPOL F го решава проблемот со мувла во влажни простории, како што се: подрум, кујна, бања и сл. MAXIPOL F може да се нијансира на MAXIMIX системот.

Слични производи