MAXITOP®

безбоен заштитен лак
Добро е да се знае
ECO
ECO
За внатрешна употреба
За внатрешна употреба
Не смее да смрзне
Не смее да смрзне
Отпорен на мокро бришење
Отпорен на мокро бришење
подготвен за употреба
подготвен за употреба
Достапно во пакување
1 L, 3 L

MAXITOP претставува безбоен заштитен, водоперлив лак, на база на акрилни врзивни средства и адитиви. Се нанесува на веќе обоени внатрешни ѕидови, со што се постига одлична отпорност на абење. Се препорачува за заштита на ѕидови во простории со голема фрекфенција, и ѕидови изложени на абење, како: ходник, скалила и сл. Истотака, е одличен избор за заштита на ѕидовите по ресторани, училишта, болници, градинки и други јавни простории. Се произведува како мат, сатен и сјаен премаз.