ULTRADIS®

внатрешна високопокривна водоперлива боја
Добро е да се знае
razredjenje vodom
10%
Отпорен на мокро бришење
Отпорен на мокро бришење
поларно бело
поларно бело
За внатрешна употреба
За внатрешна употреба
Не смее да смрзне
Не смее да смрзне
ECO
ECO
Достапно во пакување
1 L, 2 L, 5 L, 10 L

ULTRADIS се вбројува во прва класа на квалитет кај внатрешните бои. Претставува еколошка, дисперзна, високопокривна и водоперлива боја, на акрилна база. Поседува добра отпорност на валкање и висока паропропусност. Наменет е за заштита и декорација на внатрешни ѕидни површини од: бетон, продолжен малтер, гасбетон, гипскартон плочи, иверка... Се произведува во бела боја и како база за нијансирање на МAXIМIX состемот. 

Слични производи