MAXIDECOR®Aura

декоративен лак со специјални микро кристални призми
Добро е да се знае
Отпорен на мокро бришење
Отпорен на мокро бришење
подготвен за употреба
подготвен за употреба
За внатрешна употреба
За внатрешна употреба
ECO
ECO
Не смее да смрзне
Не смее да смрзне
Достапно во пакување
1 L, 3 L

MAXIDECOR Aura е полу проѕирен декоративен лак со специјални микро кристални призми, кои рефлектираат различни бои во зависност од аголот на гледање. Опсегот на рефлексија на бои се движи од тиркизна, преку сина до виолетова. Наменет е за внатрешни ѕидови. Се карактеризира со исклучителна убавина, може да се пере со вода и целосно безопасен за луѓето и околината.