MAXIDECOR®Concrete

декоративен минерален малтер
Добро е да се знае
razredjenje vodom
5,0–5,5 L / 20 kg
За надворешна и внатрешна употреба
За надворешна и внатрешна употреба
Отпорен на мокро бришење
Отпорен на мокро бришење
CE
CE
Достапно во пакување
20 kg

MAXIDECOR Concrete е специјален декоративен тип на малтер, наменет за декоративна заштита на внатрешни и надворешни минерални површини. Внимателно е создаден од посебно селектирани мермерни агрегати, високо квалитетен сив цемент, полимери и адитиви, како би се постигнал ефектот на бетон. Се одликува со одличноа адхезија со минералните површини, добра паропропусност, исклучителна водоодбивност и отпорност на временските влијанија и на УВ зрачење.