MAXIDECOR®Glamour

Добро е да се знае
Отпорен на мокро бришење
Отпорен на мокро бришење
подготвен за употреба
подготвен за употреба
За внатрешна употреба
За внатрешна употреба
Не смее да смрзне
Не смее да смрзне
ECO
ECO
Достапно во пакување
1 L, 3 L

MAXIDECOR Glamour е металик боја со врвен квалитет, изработена на база на водена дисперзија на акрилен врзувач, полнило, специјални адитиви и пигменти. MAXIDECOR Glamour е водоперлив премаз, со добра паропропусност, нештетен за луѓето и околината, едноставен за нанесување. Наменет е за заштита и декорација на внатрешните ѕидни површини, кај кои е потребно да се постигне елегантен и модерен ефект. Може да се нијансира на MAXIMIX системот по тон картата на MAXIDECOR Glamour.