MAXIDECOR®Marmorino

Добро е да се знае
подготвен за употреба
подготвен за употреба
За внатрешна употреба
За внатрешна употреба
Не смее да смрзне
Не смее да смрзне
На база на дисперзија во вода
На база на дисперзија во вода
ECO
ECO
Достапно во пакување
5 kg

MAXIDECOR Marmorino е ефектен декоративен малтер со исклучителен квалитет, изработен на база на водена дисперзија на акрилниот врзувач, на посебно селектирани агрегати, специјални адитиви и пигменти. MAXIDECOR Marmorino создава исклучително водоперлив премаз, со добра паропропусност, нештетен за луѓето и околината. Наменет е за заштита и декорација на внатрешните ѕидни површини, каде што е потребно да се создаде ефект кој дава артистичен и историски изглед. Може да се нијансира по MAXIDECOR Marmorino тон картата.