MAXIDECOR®Natural Wax

восок за полирање на шпатулат
Добро е да се знае
ECO
ECO
За внатрешна употреба
За внатрешна употреба
Не смее да смрзне
Не смее да смрзне
Отпорен на мокро бришење
Отпорен на мокро бришење
подготвен за употреба
подготвен за употреба
Достапно во пакување
0,5 L

MAXIDECOR Natural Wax е восок наменет за полирање на MAXIDECOR Marmorino материјали. Со негова употреба се постигнува исклучително висок сјај и водоотпорност на оваа декоративна техника.