MAXIDECOR®Oceano

Добро е да се знае
Отпорен на мокро бришење
Отпорен на мокро бришење
подготвен за употреба
подготвен за употреба
За внатрешна употреба
За внатрешна употреба
Не смее да смрзне
Не смее да смрзне
ECO
ECO
Достапно во пакување
0,5 L, 1 L, 3 L

MAXIDECOR Oceano е полутранспарентна ефектна боја со исклучителен квалитет, изработена на база на водена дисперзија на акрилниот врзувач, полнила, специјални адитиви и ефектни пигменти. MAXIDECOR Oceano е водоперлив премаз, со добра паропропусност, нештетен за околината и за луѓето. Едноставно се нанесува. Наменет е за заштита и декорација на внатрешните ѕидни површини, каде е потребно да се креира ефект кој е уникатен и заводлив како морските бранови. Се произведува во бази спрема MAXIDECOR Oceano тон картата.