MAXIDECOR®Sahara

Добро е да се знае
ECO
ECO
За внатрешна употреба
За внатрешна употреба
подготвен за употреба
подготвен за употреба
Не смее да смрзне
Не смее да смрзне
Отпорен на мокро бришење
Отпорен на мокро бришење
Достапно во пакување
1 L, 3 L

МAXIDECOR Sahara е ефектна боја со врвен квалитет, изработена на база на водена дисперзија на акрилен врзувач, полнило, специјални адитиви и ефектни пигменти. МAXIDECOR Sahara е водоперлив премаз, со добра паропропусност, нештетен за луѓето и околината, едноставен за нанесување. Наменет е за заштита и декорација на внатрешните ѕидни површини, кај кои е потребно да се креира возбудлив и динамичен ефект. Може да се нијансира на МAXIМIX системот по тон картата на МAXIDECOR Sahara.