MAXIDECOR®Sahara Fine

Добро е да се знае
ECO
ECO
За внатрешна употреба
За внатрешна употреба
подготвен за употреба
подготвен за употреба
Не смее да смрзне
Не смее да смрзне
Отпорен на мокро бришење
Отпорен на мокро бришење
Достапно во пакување
1 L, 3 L

MAXIDECOR Sahara Fine е ефектна боја со исклучителен квалитет, изработена на база на водена дисперзија, посебно селектирани полнила, специјални адитиви и ефектни пигменти. MAXIDECOR Sahara Fine има нешто пофина гранулација од MAXIDECOR Sahara декоративниот премаз. Наменет е за заштита и декорација на внатрешни ѕидни површини, каде е потребно креирање на возбудлив и динамичен ефект. Може да се тонира на МАКСИМИКС системот по MAXIDECOR Sahara и MAXIDECOR Sahara Fine тон картите.