MAXIDECOR®Stars

ефективни пигменти за внатрешни премази
Добро е да се знае
се вклопува во бојата
се вклопува во бојата
За внатрешна употреба
За внатрешна употреба
Достапно во пакување
40 g

MAXIDECOR Stars се пигменти со светкав ефект за тенкослојни, покривни, полутранспарентни и проѕирни внатрешни облоги, како и течни MAXIDECOR декоративни техники. Понудата вклучува сребрени и златни светкави пигменти. MAXIDECOR Stars се испорачува во форма на прав во пластична амбалажа во пакување од 40 g.