MAXIDECOR®Toga

декоратвен премаз за креирање на ефект на текстил
Добро е да се знае
Отпорен на мокро бришење
Отпорен на мокро бришење
подготвен за употреба
подготвен за употреба
За внатрешна употреба
За внатрешна употреба
Не смее да смрзне
Не смее да смрзне
ECO
ECO
Достапно во пакување
1 L, 3 L

MAXIDECOR Toga е внатрешен декоративен текстурен премаз со исклучителен квалитет , изработен на база на водена дисперзија на акрилното врзиво, специјални полнила, адитиви и пигменти. MAXIDECOR Toga е водоперлив премаз, отпорен на абење, со добра паропропусливост, не штетен за луѓето и за околината и едноставен за нанесување . Наменет е за заштита и декорација на внатрешни ѕидни површини и со употреба на различни алатки за нанесување и текстуирање можно е да се постигнат низ различни ефекти. Може да се тонира на MAXIMIX системот.