MAXIDECOR®Velvet

Добро е да се знае
Отпорен на мокро бришење
Отпорен на мокро бришење
подготвен за употреба
подготвен за употреба
За внатрешна употреба
За внатрешна употреба
Не смее да смрзне
Не смее да смрзне
ECO
ECO
Достапно во пакување
1 L, 3 L

MAXIDECOR Velvet е ефектна боја со исклучителен квалитет, изработена на база на водена дисперзија на акрилниот врзувач, полнило, специјални адитиви и ефектни пигменти. MAXIDECOR Velvet е водоотпорен премаз, со добра паропропусност, нештетен за луѓето и околината. Едноставно се нанесува. Наменет е за заштита и декорација на внатрешните ѕидни површини, кај што е потребно да се креира еден суптилен ефект, софистициран како свила. Може да се тонира на MAXIMIX системот по тон картата на MAXIDECOR Velvet.