MAXIFIL®Fix

гипсена маса за лепење на гипс-картонски плочи

MAXIFIL Fix е прашкаст материјал на база на гипс, со додаток на полнила и адитиви. Наменет е за лепење на гипс-картонски плочи. Се одликува со едноставност при изработката, исклучително мала потрошувачка, добра адхезија, цврстина, и долго отворено време на обработка.