GLETOLIN® G

маса за фино израмнување на внатрешни ѕидови
Добро е да се знае
поларно бело
поларно бело
подготвен за употреба
подготвен за употреба
За внатрешна употреба
За внатрешна употреба
На база на дисперзија во вода
На база на дисперзија во вода
Не смее да смрзне
Не смее да смрзне
Достапно во пакување
1 kg, 5 kg, 25 kg

GLETOLIN G е тестеста маса на база на акрил, наменета за фино глетување на, внатрешни, цврсто малтерисани ѕидни површини, како и гипс картонски плочи. GLETOLIN G се одликува со исклучителна белина, леснотија при нанесувањето и обработливоста. Израмнетите површини, кои се потполно суви, можат да се бојат со сите врсти на дисперзни бои.

Слични производи