GLETOLIN® G10

дисперзиска внатрешна маса за глетување
Добро е да се знае
подготвен за употреба
подготвен за употреба
За внатрешна употреба
За внатрешна употреба
На база на дисперзија во вода
На база на дисперзија во вода
Не смее да смрзне
Не смее да смрзне
Достапно во пакување
25 kg

GLETOLIN G10 е подготвена за употреба, дисперзиска маса за израмнување на ѕидови и плафони во внатрешноста. Погоден е за глетување внатрешни, цврсто малтерисани ѕидни површини, како и гипс картонски плочи. GLETOLIN G10 се карактеризира со исклучителна белина, лесно нанесување и брусење. Израмнетите површини, кои се целосно суви, се идеални за нанесување на бои отпорни на суво бришење.