GLETOLIN® M

маса за машинско израмнување на внатрешни ѕидови
Добро е да се знае
поларно бело
поларно бело
За внатрешна употреба
За внатрешна употреба
се нанесува со прскање
се нанесува со прскање
Достапно во пакување
25 kg

GLETOLIN M е прашкаста маса, наменета за машинско глетување на внатрешни, цврсто малтерисани ѕидни површини и гипс картонски плочи. GLETOLIN M се одликува со леснотија при нанесувањето и обработливоста. Израмнетите површини, кои се потполно суви, можат да се бојат со сите врси на дисперзивни бои.

Слични производи