MAXIDECOR®Nero

длабоко црна покривна подлога

MAXIDECOR Nero е фабрички нијансирана покривна подлога за MAXIDECOR декоративните техники со исклучително црна боја.Тој е еколошки, дисперзивен, високопокривен и водоперлив премаз, на акрилна база, со одлична паропропусност. Наменет е за заштита и декорација на внатрешни ѕидни површини. Го препорачуваме пред нанесување на MAXIDECOR Oceano декоративните техники бидејќи овозможуваат поспоро сушење на овој премаз и повеќе време за негова обработка. Светкавите кристали на MAXIDECOR Oceano сјајат прекрасно на длабоко црната подлога.

Друго во категоријата