MAXIDECOR®Smooth Primer

мазна покривна подлога

MAXIDECOR Smooth Primer е мазен основен премаз пред нанесување на одредени MAXIDECOR декоративни техники бидејќи овозможува поспоро сушење на овие премази и повеќе време за негова обработка. Наменет е за заштита и декорација на внатрешни ѕидни површини. Тој е еколошки, дисперзивен, високопокривен и водоперлив премаз, на акрилна база, со одлична паропропусност. Се испорачува во бела боја а по потреба може да се нијансира во приближна нијанса на завршниот слој на MAXIDECOR декоративниот премаз.