MAXICID® Standard

средство за одстранување на ѕидна мувла

MAXICID Standard е премаз со додаток на специјални фунгициди и алгициди. Се употребува за уништување на зидни алги и мувла на внатрешните ѕидни површини. Делува на најраширените врсти на ѕидни алги и мувла, а зелените ѕидни алги после третирањето со MAXICID-от Standard потполна ја губат бојата.

Слични производи